Rodzaje produktów
MIĘSO SUROWE
GARMAŻ
Roladki z kurczaka : mięso z uda kurczaka bez kości, nadziewane farszem ze zmielonego mięsa udowego z kurczaka z dodatkiem naturalnych przypraw smakowych, z zewnątrz posypane przyprawą paprykową i suszoną natką pietruszki.
Masa 1 szt. | Ok 200g |
Opakowanie jednostkowe | 6 szt / 30 szt |
Waga opakowania | Ok 1 kg / 5 kg |
Termin przydatności do spożycia | Do 6 dni |
Temperatura pieczenia | Ok 200 °C |
Czas pieczenia | ok. 45 minut |
Temperatura przechowywania | 0 – 4 °C |
Roladki z kaczki : mięso z nogi z kaczki bez kości nadziewane farszem ze zmielonego mięsa gęsiego połączone z naturalnymi przyprawami i suszoną żurawiną lub śliwką.
Masa 1 szt. | Ok 250g |
Opakowanie jednostkowe | 4 szt |
Waga opakowania | Ok 1 kg |
Termin przydatności do spożycia | Do 6 dni |
Temperatura pieczenia | Ok 200 °C |
Czas pieczenia | ok. 100 minut |
Temperatura przechowywania | 0 – 4 °C |
Roladki z indyka : udo indycze bez kości faszerowane mielonym mięsem z gęsi z dodatkiem naturalnych przypraw i suszonej żurawiny. Rolady odpowiednio przyprawione z zewnątrz kompozycją przypraw smakowych z rożna.
Masa 1 szt. | Ok 700g |
Opakowanie jednostkowe | 2 szt |
Waga opakowania | Ok 1 kg |
Termin przydatności do spożycia | Do 6 dni |
Temperatura pieczenia | Ok 200 °C |
Czas pieczenia | ok. 75 minut |
Temperatura przechowywania | 0 – 4 °C |
Temperatura przechowywania – 0-4*C
Zmielone mięso drobiowe bez dodatku tłuszczu i przypraw
Opakowanie jednostkowe | 500 g |
Termin przydatności do spożycia | Do 6 dni |
Temperatura przechowywania | 0 – 4 °C |
Temperatura przechowywania – 0 do 4*C
DLA GASTRONOMII


Pozyskany z sadła gęsiego, bez żadnych przypraw i innych dodatków, idealny do pieczenia, smażenia oraz jako smarowidło. Produkt w 100% z gęsi, pakowany po 5 kg.
GRUPY KLIENTÓW:
- Odbiorca hurtowy
- Odbiorca detaliczny
– sklepy mięsne (delikatesy)
– gastronomie