• Polski
  • Angielski
  • Francuski

Drobgen

Tuchlino 127
83-340 Sierakowice
telefon: +48 58 681 93 77

powrót do listy » Wysokogatunkowe mięsa kulinarne z drobiu

METKA KASZUBSKA Z INDYKA

Sprawdź, jak smakuje nasza tradycyjna, kaszubska receptura przyrządzania metki z INDYKA. Jej smak na długo pozostanie w twojej pamięci. Odkryj zalety naturalnych ziół i kaszubskich receptur smakowych.

Zmielone mięso indycze, tłuszcz drobiowy plus aromatyczne przyprawy nadają wyjątkowy smak naszemu produktowi, który znakomicie komponuje się w postaci surowej z pieczywem.

  • Cechy produktu
  • Masa netto:
    200 gram
  • Forma pakowania:
    VAC
  • Termin przydatności:
    14 dni
  • Warunki przechowywania:
    Od 0ºC do 2ºC

MIĘSO GARMAŻERYJNE Z KURCZAKA

Posmakuj naturalnego, zdrowego, tradycyjnie przygotowanego mięsa z kurczaka. Precyzyjne dobrane składniki surowcowe, połączone z kompozycją naturalnych przypraw, nadaje potrawie wyjątkowy smak

Wyrób garmażeryjny surowy, receptura własna. Może być spożywany tylko po obróbce termicznej lub używany do dań obiadowych w postaci pieczonej lub smażonej. Kolor typowy dla surowego mięsa zmielonego, konsystencja gęsta, smarowna.

  • Cechy produktu
  • Masa netto:
    360 gram
  • Forma pakowania:
    VAC
  • Termin przydatności:
    8 dni
  • Warunki przechowywania:
    Od 0ºC do2ºC

MIĘSO KLOPSOWE

Czy jadłeś kiedyś delikatne klopsy przygotowane na bazie zdrowego, tradycyjnego mięsa drobiowego? Rozsmakuj się w tradycyjnych, kaszubskich recepturach i niesamowitym smaku przypraw ziołowych.

Wyrób garmażeryjny surowy, receptura własna. Może być używane jako surowiec do wielu dań obiadowych w postaci pieczonej lub smażonej, albo jako półprodukt do dalszego przetworzenia. Kolor typowy dla surowego mięsa zmielonego, konsystencja gęsta, smarowna.

  • Cechy produktu
  • Masa netto:
    360 gram
  • Forma pakowania:
    VAC
  • Termin przydatności:
    10 dni
  • Warunki przechowywania:
    Od 0ºC do 2ºC

MIĘSO TATAROWE Z INDYKA

Odkryj tajemniczy smak tradycji kaszubskiej. Delikatne mięso indyka połączone z regionalnymi, kaszubskimi przyprawami nadają tej potrawie niezwykłego smaku.

Wyrób garmażeryjny surowy, receptura własna. Najwyższej jakości skład surowcowy (zmielone udo z indyka, bez tłuszczu. Może być spożywane jako smarowidło (tatar) na świeże pieczywo lub używane do dań obiadowych w postaci pieczonej lub smażonej. Kolor typowy (mocno czerwony) dla surowego mięsa z indyka, konsystencja gęsta, smarowna.

  • Cechy produktu
  • Masa netto:
    220 gram
  • Forma pakowania:
    VAC
  • Termin przydatności:
    10 dni
  • Warunki przechowywania:
    Od 0ºC do 2ºC

PRZYSMAK z KACZKI

Odkryj niezwykły smak tradycyjnego, zdrowego mięsa z kaczki. Sprawdź, jak smakują nasze naturalne receptury smakowe.

Rozdrobnione mięso z uda kaczego oraz z elementów przypiersiowych z dodatkiem tłuszczu drobiowego. Przyprawione naturalnymi przyprawami.

Doskonale nadaje się dla smakoszy mięsa surowego jako smarowidło na chleb lub też w postaci pieczonej bądź smażonej.

  • Cechy produktu
  • Masa netto:
    230 gram
  • Forma pakowania:
    VAC
  • Termin przydatności:
    14 dni
  • Warunki przechowywania:
    Od 0ºC do 4ºC
Przedstawiona oferta ma charakter informacyjny, wszystkie podane wartości są orientacyjne.