• Polski
  • Angielski
  • Francuski

Drobgen

Tuchlino 127
83-340 Sierakowice
telefon: +48 58 681 93 77

Targi FOOD-to-GO powrót do listy »

Targi FOOD-to-GO
IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii
05.02-06.02.2014
Organizatorem targów jest firma easyFairs, lider w organizacji targów branżowych w Europie.
Targi FOOD-to-GO to wydarzenie, które na stałe wpisało się w kalendarz najważniejszych imprez gastronomicznych w branży.
Profil Wystawców:
Urządzenia i wyposażenie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii.
-Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos.
-Produkty i półprodukty spożywcze.
-Dodatki do dań.
-Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii.
-Środki higieny i systemy utrzymania czystości.
Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której zapraszamy producentów i dystrybutorów:
-Urządzeń dla cukierni i lodziarni.
-Urządzeń do produkcji lodów, jogurtów mrożonych, wafli do lodów.
-Koncentratów smakowych i dodatków do lodów.
-Dodatków piekarskich i cukierniczych.
-Dekoracji i galanterii cukierniczej .
IV edycja targów FOOD-to-GO kontynuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej. Patronem merytorycznym wydarzenia zostało Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Nie zabraknie również Strefy Produktów Regionalnych, która z pewnością zachwyci swoimi wyjątkowymi smakami i zainspiruje odwiedzających.
Nieodłącznym elementem targów easyFairs są seminaria learnShops™, które stanowią wartościowe źródło wiedzy o branży oraz wgląd w najnowsze trendy technologiczne. Goście targów dowiedzą się jak dostosować ofertę do wzrastających standardów.
Goście specjalni wydarzenia:
Małgorzata Weber – Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego”, autorka podręczników „Pomysły i sposoby na dekoracje tortów” i „Od pomysłu do realizacji”.
Jola Słoma & Mirek Trymbulak – autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +

Do udziału w targach zapraszamy w szczególności:
-Właścicieli, managerów restauracji, lokali gastronomicznych, barów sałatkowych, kanapkowych, kebab barów, pizzerii.
-Właścicieli cukierni, lodziarni, kawiarni.
-Dyrektorów zarządzających, przedstawicieli ds. zakupów sieci barów, restauracji.
-Przedstawicieli ds. zakupów firm cateringowych, firm zapewniających jedzenie na imprezach masowych, sieci „jedzenie na wynos”.
-Managerów i właścicieli hoteli, pensjonatów.
-Przedstawicieli sieci stacji benzynowych oferujących usługi gastronomiczne.
-Przedstawicieli dystrybutorów gastronomicznych.
-Operatorów vendingowych.
-Osób planujących sezonową działalność nad morzem.
-Producentów i dystrybutorów produktów bezglutenowych.
Szczegóły na temat wydarzenia na www.easyfairs.com/pl .

Targi FOOD-to-GO
Organizator targów:
easyFairs Poland Sp. z o.o.
poland@easyfairs.com
www.easyfairs.com/pl
Kontakt: 
Anna Przyborowska
Specjalista ds. Organizacji Targów
Tel.: +48 12 651 95 32
Tel. Kom.: +48 509 926 679
anna.przyborowska@easyfairs.com
Godziny otwarcia targów:
Środa, 5 lutego 2014, 10.00 - 16:30
Czwartek, 6 lutego 2014, 10.00 - 15:30